check out this!!!

Thursday, April 7, 2011

holiday ngan kengkawan..

Hello world..

Last month aku and member pergi jenjalan sekitar KL + Selangor
nak habiskan kupon-kupon yang dijual oleh The Mines
masa tu tengah hot promotion
lam pukoida bertolak p tunggu bas then nek LRT pastu naik KTM pulak..

Banyak toi transpot nak sampai The Mines nie.
Penat giler..
Lam
pukoi 11 lebih sampai la..
Pusing-pusing The Mines..

then
kami pergi tebus kupon yang pertama..
Karoke..yuhuuuu
pas
tu melantak kat KFC..
Lapar siot..
After that enjoy the tour
hihihi..
Actually
masa tu memang bengong la tak tahu nak wat macam mana..
Kami patutnya pergi ke Pejabat The Mines untuk dapat confirmation
tapi entahla macam-macam pulak yang terjadi..
So..
kami pon amik keputusan  pergi Palace Of The Golden Horses 

cos nak habiskan  kupon-kupon free tu hari tu jugak..
Penat kot nak pergi lain..
Jom kita naik Cruise..
Sampai dekat situ tebus kupon yang ke2
 
aku bo0king untuk wat spa treatment,,
hihihi..agak-agak arr..
Then
kami pergi round-round dekat situ sambil snap2 picca..
Hahahaha..
Kupon yang ke3
makan pizza..yummy



dua pizza kami telan habis..
Hahahaa..
Kupon yang ke4
dekat Wellness Hotel & Resort
dapat Sphagetti beb..
Makanan lagi..keje makan jer..
Dah agak petang kami pon balik..
Penat suda..
Kupon free memang banyak lagi x tebus.huhuhu..rugi..


picca kitaorang ...

pose dari yuni

sweet smile from majidah

keje makan jer fareha

aiii..

simple punya story..tak larat citer panjang-panjang =)
hihihihi


                                 esmeLL0w  =)

No comments:

Post a Comment